Tästä neuleesta on puuttunut nappi pitkään, mutta tänään sain sen aikaiseksi kiinnittää paikkaansa. Lankana Rose Mohairia ja malli on Novita syksy 2009 lehdestä. Tällä samalla mallilla on tehnyt myös esikoistyttärelleni liivin, koska hän kovasti tykästyi tähän omaani.

Olin kuulemma liian liikkuvainen malli, joten kuvatuloskaan ei voi olla parasta mahdollista, mutta saa tästä varmasti hiukan käsitystä millainen on takaosastaan kyseinen malli. Rose Mohair lanka on hieman ensi alkuun pöllyävää, mutta pienen käytön jälkeen kyllä ne suurimmat irtohöynät ovat lähteneet. Mukavan lämmin ja pukevan peittävä.

Tässä on harvinainen kuvaotos, kun minulla on farkut jalassa. Ostin  alemyynnistä -70% kahdet farkut, jotka eivät purista ja kiristä mistään kohtaan. Olen niin täysin ollut hameikas, että housuja minulla ei pahemmin ole ollut, muuta kuin ulkoilutamineisiin liittyvänä. No nyt on sitten ne kahdet ja luultavasti tulee näitä pidettyäkin, kun tuntuivat niin mukavilta päällä.

Laivareissujen saldoa huulipunien muodossa. Niin kuin hylsyn naarmuisuudesta voi päätellä, hopean värinen on vanhempi ja nyt parin viikon takaiselta reissulta tuli mukaan tuo toinen. Nämä Yves Saint Laurentìn Rouge Volupte huulipunat ovat mieleisiäni jo pelkän hylsyn kauneuden perusteellakin.  Punat ovat myös hyvin kosteutta antavia sekä myös se on hienoa, että väri pysyy huulillakin jonkin aikaa. Yleensä kun pakkaan ns. syömään huulipunan aika hetikohta pois, mutta nämä ovat sen verran laadukkaita, että väri kestää huulilla pitkään.

Aurinkoista viikonloppua neuleiden parissa!