Tänään onkin kenkäasiaa tiedossa. Eilen illalla tyttäreni ihasteli yksiä kenkiäni ja halusi niitä kokeilla, joten siitä alkoikin sitten äidin ja tyttären kenkien kuvaushetket naurujen kera. Naurun voitte kuvitella.

Tässä yllä olevassa kuvassa on äiteen jalat ja tyttären kengät. Kameran välityksellä hyvä yhdistelmä, mutta jos minun olisi pitänyt kävellä näillä jonkun matkaa, niin huhhuh. Siinä olisivat varmaan matkan varrelle osuneet kohtaamishenkilöt saaneet hyvät ilot.

Plussana tästä kuvasta tytär sanoi, että ei kyllä kuvan perusteella uskoisi, että tässä on yli 50-vuotiaan naisen jalat.

Uusimmat kenkäni, joita tytärkin kokeili, mutta se kuva jäi näköjään ottamatta sen kaiken naurun keskellä. Hänen varpaistaan kaksi tuli avokkaan päästä ulos hyvin merkitsevästi. Tytär tokaisi, että näyttää siltä, kuin hän näyttäisi keskaria varpaillaan.

Tässä yksi syy miksi nämä kengät halusin. Näissä on tällaiset kauniit kullan värisen timangit, vaikka kuva ei nyt oikein tee oikeutta niiden kauneudelle.

Sain sitten eilen illalla yhdet kengät vielä lisää, kun tytär kaivoi laatikostaan nämä. Hänellä on jo hippasen isompi jalka, joten nämä puristivat ikävästi, mutta minulle ne ovat juuri passelit. Nämä tulevat heti käyttöön arkikengiksi. Tytär muisteli, että nämä ovat olleet ehkä kerran hänen jalassaan yksissä juhlissa ja mitä ilmeisemmin ostettu Dinskosta ja maksaneet ehkä noin 24E. Ihan hyvänoloiset kengät sopuhintaisena.

Unohduksissa olleet kengät. Hyvät nämäkin jalkaan, mutta ovat jääneet muutamaksi vuodeksi kaappiin, kun pidin näitä samanvärisen takin kanssa ja takki kului niin puhki, että se jouti takkien unholaan. Pitää keksiä uusi asuste, jonka kanssa näitä kenkiä pitäisi.

Tyttären jalassa samaiset kengät. Ylipuhuin hänet kokeilemaan, koska hän inhoaa näitä kenkiä. Ovat kuulemma niin mummomaiset, mutta sopiihan ne hänenkin jalkaansa.

Ohuen ohutta nahkaa, mutta ei mitkään mukavat jalassa pitemmän päälle. Kehuja nämä kengät keräävät, mutta kyllä varpaat joutuvat koville. Nämä ostin paikallisesta ihanasta kenkäkaupan poistomyynnistä viitisen vuotta sitten ihan sikahalvalla. Satasen kengät parilla kympillä.

Tässä yhdet löytöni samaisesta kenkäkaupasta tältä kesältä ja samoin satasen kengät, mutta taisivat maksaa vain kympin. Aivan ihanat jalassa, aitoa, pehmeää nahkaa.

Edestä päin nämä kengät näyttävät hieman erilaisilta ja koronkin olemassa olo jotenkin häviää.

Kiilakantaisia kenkiä on himoinnut ja nyt alkusyksystä sellaisetkin löysin Dindiskosta. Ainakin sillä erää viimeiset olivat ja muistaakseni maksoivat runsaat neljäkymppiä. Tykkään

Nämä kengät ovat olleet ahkerassa käytössä alkaneen syksyn. Ruskea on nyt yksi suosikkiväreistäni ja sen värisiä hamosia on nyt tullut pidettyä. Nämäkin ovat alelaarista ja ostettu samaan aikaan kuin nuo mustat hieman epämukavat kengät viitisen vuotta sitten.

Kengät ovat mielestäni tärkeä osa kokonaisuutta. Ensinnäkin, että niissä on hyvä astella ja toiseksi, että ne ovat kauniit, ainakin omasta mielestä.

Voi olla, että jatkoa seuraa joku kaunis aika, sillä tämä oli samalla itselle kivaa muistelua kenkien ostosta, vaikka kaikkea ei nyt kirjoitettua tullutkaan.

Mitkä näistä kengistä ovat Sinun suosikkisi? Vai onko niitä näissä ollenkaan? Sekin on mahdollista, sillä tietty samankaltaisuus kuitenkin voi olla esillä minun kengissäni.