Käsityöt ovat aina olleet suurena intohimonani, vaikka tosiaan kovin mittavaan määrään en elämäni aikana olekaan yltänyt töissäni. Käsityölehtiä tulee selailtua melkein päivittäin ja aivojen haavelohkossa on paljon sellaisia käsitöitä, jotka haluaisi tehdä.

Tähän ensimmäiseen esiteltävään työhöni sain inspiraation Annelin käsityöt -blogista. Huomasin, että näistä Isoäidin neliöistä saisi vaikka mitä kivaa aikaiseksi. Nämä ovat vielä niin helppoja virkatakin, että menee melkein toisella silmällä katsoen, kun se toinen silmä katsoo televisiota.

Suuri kiitos siis Annelille inspiroimisesta!

Lankana käytin valkoista Kotiväkeä ja kirpparilta joskus ikuisuus sitten ostamaani kauniin ruskeaa puuvillalankaa. Olen kovasti nykyään tykästynyt ruskeaan väriin, joten onneksi löytyi tällaistakin lankakätköistä. Kirpparilanka on Schulgarn -nimistä lankaa ja on tosiaan 100% puuvillaa 50 g kerissä.

Neljä ensimmäistä kerrosta virkkasin yksinkertaisella langalla, kaksi viimeistä kaksinkertaisena.

Tässä vähän takaosan vilautusta.

Vähän molempiakin puolia.

Tällainen siitä sitten tuli loppujen lopuksi. Isoäidin neliöitä 12 kpl takana, virkkasin pylväitä kierroksen yhteenliittämisen jälkeen. Takaa keskeltä aloitin virkkaamaan kaulusta ja hihansuuta. Takakappaleen osion virkkasin omana kappaleenaan. Tosi helppo malli, josta osan työhöni malliin nappasin ideointiin Annelilta. Loput sitten ns. omasta päästä, mutta olen kyllä tyytyväinen, sillä tämä on ihan ensimmäinen oma tekeleeni, jossa en ole noudattanut mitään valmiita ohjeita. Saa siis kehua.